Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ S-300

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΥ: ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ S-300 ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ - ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΠΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ!

Η κυβέρνηση δίνει την άδεια στο Ισραήλ να χρησιμοποιήσει τους S-300, που αγοράστηκαν για να πάνε στην Κύπρο και κατέληξαν να σταθμεύουν στην Κρήτη, στο πλαίσιο «άσκησης». Η εξέλιξη αυτή υπονομεύει τα εθνικά μας συμφέροντα, ενώ δίνει για άλλη μια φορά λάθος μηνύματα. Στη Μόσχα, η είδηση προκάλεσε οργή και μάλιστα τη στιγμή που το Ισραήλ ζητά ναυτικό αποκλεισμό του Ιράν. Την ίδια ώρα, οι Άραβες που προμηθεύτηκαν το συγκεκριμένο αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα ξαφνικά αντιλαμβάνονται ότι η Αθήνα, ευθυγραμμιζόμενη απόλυτα με το εβραϊκό λόμπι, υπονομεύει την ασφάλειά τους, δίνοντας συνεχώς πατήματα στο Ισραήλ!

ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ,ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


Κατάλαβαν τώρα τα φιλοεβραικά παπαγαλάκια γιατί δεν θέλαμε ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ;

Έχουν συνειδητοποιήσει ότι Πρωθυπουργός είναι ένας ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΡΗΧΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,όπως ο Τζέφρυ;

Άντε και να δεχτούμε το εγκληματικό λάθος που άρχισε ο Καραμανλής και συνεχίζει το Πασοκ με την παραχώρηση ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ στους Εβραίους.

ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΟΠΛΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΡΑΝ;

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ;

Πόσο γελοίος και εθνοπροδότης πρέπει να είναι κάποιος για να μας βάζει σε τέτοιες περιπέτειες από το πουθενά;

ΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΕΞΟΦΛΕΙΣ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ;


Εδώ όμως, έχουμε και το άλλο: ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!!!

Με ποιο τρόπο; Όπως αποκαλύπτει ο Δήμος Βερύκιος, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο, διέρρευσε το ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ, ΠΑΡΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ!!!

Η δικαιολογία,σύμφωνα με τον ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ Πρόεδρο του Λαος,ήταν προκεμένου "να ενημερωθεί η Κύπρος για την καθυστέρηση στην εκτέλεση βολής με τους S-330"!

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ...ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!!!

Σας φαίνονται... συνωμοσιολογικά όλα αυτά; Θυμηθείτε τον βρώμικο ρόλο της Τζαβέλλα, που ξεδιάντροπα δήλωνε πως ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!

Θυμηθείτε και την πρεμούρα του "εβραιοφάγου" Καρατζαφέρη για σύσφιγξη σχέσεων με Ισραήλ και απόδοση ευσήμων για τις αλλεπάλληλες συναντήσεις Γιωργάκη-Νετανιάχου!

ΟΜΩΣ,ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ:ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ;ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ;

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΑΦΑΝΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!


ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΜΕ... ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ!!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/09/s-300.html

 Από esxatianasxesi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου