Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Η ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΕΓΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥΣ!

Επιτρέψτε μου να σχολιάσω άλλη μία φορά τους λόγους που δημιουργούν όλα σχεδόν τα Πολιτικοοικονομικά Προβλήματα της χώρας μας, προσπαθώντας να βασιστώ μόνον σε Δεδομένα, και μόνον επί της Ουσίας, παρακάμπτοντας...
το Σύνταγμα, τη Νομοθεσία και τους Θεσμούς της Δημοκρατίας, όπως ισχύουν σήμερα στη χώρα μας, όπως προσπαθώ να κάνω κάθε φορά που εκφράζω τη γνώμη μου για τα επίκαιρα θέματα που μας απασχολούν. Ο λόγος είναι απλός: Το Σύνταγμά μας, οι Νόμοι του κράτους και οι Θεσμοί της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας μας, δημιουργήθηκαν και καθιερώθηκαν αποκλειστικά από Πολιτικούς που ασκούν Εξουσία.

Και για να γίνω αμέσως ξεκάθαρος πιο κατανοητός, ιδού οι τέσσερις Επίσημες Θεσμικές Εξουσίες της Δημοκρατίας και οι τέσσερις Ανεπίσημες, μη Θεσμικές που απορρέουν από τις αρχές της.

Οι τέσσερις Επίσημες «Θεσμικές Εξουσίες» είναι: - Η Κυβέρνηση (Εκτελεστική Εξουσία)
-Η Βουλή (Νομοθετική & Ελεγκτική)
- Η Δικαιοσύνη (Το Δικαστικό Σώμα)
- Ο Συνδικαλισμός (Επαγγελματικά & Εργατικά Σωματεία)

Οι τέσσερις Ανεπίσημες μη «Θεσμικές Εξουσίες» - είναι: - Νόμιμες Επιχειρήσεις (Πολυεθνικές, μεγάλες & μικρές)
- Παράνομες Επιχειρήσεις (Έμποροι ναρκωτικών, Λαθρέμποροι)
- Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΤV, Ραδιόφωνο, Εφημερίδες,κ.ά.)
- Πνευματικές Εξουσίες (Θρησκευτικές, Πολιτικές, κ.ά.)

Οι Πολιτικοί προέβλεψαν και φρόντισαν να μην υπάρχει, καμία άλλη Συνταγματική Ομάδα Εξουσίας, Πολιτικών ή Δικαστικών, οι οποίοι να διαθέτουν Συνταγματικά κατοχυρωμένες Εξουσίες ΕΛΕΓΧΟΥ των Πολιτικών που ασκούν Εξουσία. Φρόντισαν, επίσης, να μην υπάρχει κανένας Αυτόματος Μηχανισμός ο οποίος να αποτρέπει, να εμποδίζει, και να καταπολεμά όλους τους συνδυασμούς των Ασυμβίβαστων Εξουσιών που συγκεντρώνονται σε ένα τομο ή μια Ομάδα, που υπάρχουν μεταξύ και των τεσσάρων Επίσημων Εξουσιών και των τεσσάρων Ανεπίσημων Εξουσιών της Δημοκρατίας μας. Ασυμβίβαστων Εξουσιών, οι οποίες καταδυναστεύουν το Λαό και πνίγουν κάθε προσπάθεια Δικαίωσης του ανυπεράσπιστου Πολίτη! Το Ασυμβίβαστο του Βασικού Μετόχου είναι ένα μόνον μικρό παράδειγμα! Οι υπόλοιπες Ασυμβίβαστες Εξουσίες, που ισχύουν σήμερα μεταξύ του εντελώς απαράδεκτου «Ελέγχοντος και Ελεγχομένου» από την ίδια Εξουσία πώς εμποδίζεται;
Βουλή, Aρειος Πάγος, Δικηγορικός Σύλλογος, Εκκλησία, για πενήντα χρόνια, δεν γνώριζαν το αίσχος που επικρατούσε στους κόλπους τους; Τέσσερις Ομάδες Εξουσίας τις οποίες εμπιστεύεται ο Λαός για να ζήσει σε ένα κράτος Δικαίου! Τι έκαναν αυτές οι Ομάδες Εξουσίας για να προστατευθούν οι ίδιες, από τον Παράγοντα Aνθρωπο και την Απόλυτη Υποκειμενική Αντίληψη που τον διακρίνει;
Τίποτα! Έκαναν ανεπηρέαστοι τις δουλίτσες τους και μας κορόιδευαν! Οι Πολιτικοί διαθέτουν τα πρωτεία! Έφθασαν, οι αθεόφοβοι, πέρα από την πανίσχυρη πανοπλία της Βουλευτικής Ασυλίας που τους θωρακίζει, να αφαιρέσουν και αυτήν ακόμη την αδύναμη Παραπομπή ύποπτων Πολιτικών από τη Δικαστική Εξουσία στη Βουλή! Δηλαδή στον εαυτό τους! Και δεν σταμάτησαν εκεί. Ψήφισαν και νόμο επί ΠΑΣΟΚ, πριν από τις εκλογές -δυστυχώς τον ψήφισε και η Ν.Δ.- ο οποίος παραγράφει την εξέταση οποιασδήποτε ενέργειας κριθεί παράνομη αν αυτή συνέβη πριν από το 2002! Τα Κλέψαμε, τα Επενδύσαμε, τα Χαιρόμαστε, τα Απολαμβάνουμε και θα τα Απολαμβάνουμε εμείς και τα παιδιά μας, και καμαρώνουμε και απειλούμε να ξαναπάρουμε την Εξουσία και όλοι εσείς οι υπόλοιποι, ο Λαός, ε, τι να κάνουμε, αυτά έχει η Ζωή! Αυτά μονολογούν οι αμετανόητοι ληστές του δημόσιου χρήματος και μας γράφουν εκεί όπου όλοι γνωρίζετε! Η Πολιτική Βούληση του Κώστα Καραμανλή δεν αρκεί. Ο Λαός θέλει άγριες επαναστατικές ριζοσπαστικές αλλαγές. Θέλει να δει μερικές δεκάδες επίορκους απατεώνες και των τεσσάρων επίσημων εξουσιών που φέρουν το βάρος της ευθύνης να περνούν την πόρτα του Κορυδαλλού. Τότε, μόνον, κύριε Πρωθυπουργέ, θα πιστέψουν τις προθέσεις σας!


Ο Γόρδιος Δεσμός του προβλήματος είναι ο εξής: Είναι ποτέ δυνατόν, η Κυβέρνηση, η οποία ελέγχει τη μοναδική Νομοθετική Εξουσία της χώρας και τη μοναδική Δικαστική, να ψηφίσει Νόμους που θα Ελέγχουν όλες τις Ενέργειές της και τις Συναλλαγές της με τις τέσσερις Ανεπίσημες μη Θεσμικές Εξουσίες της Δημοκρατίας;
Είναι δυνατόν τα ΜΜΕ να ελέγξουν όλες τις Ενέργειες και τις Συναλλαγές της Κυβέρνησης, όταν εξαρτώνται από αυτήν από όλες τις πλευρές.
Σε αυτή τη διαπίστωση φωλιάζουν όλα σχεδόν τα πολιτικοοικονομικά προβλήματά μας: Ο παράγοντας Aνθρωπος όταν διαθέτει Στεγανά Ανεξέλεγκτη Εξουσία, οποιασδήποτε μορφής, είναι βέβαιο και σίγουρο ότι θα την καταχραστεί! Αυτή η δήλωση τεκμηριώνεται από την παγκόσμια ιστορία των τελευταίων 5.000 χρόνων.
Τα δύο κοινά Δεδομένα που εμπλέκουν και τις οκτώ Ομάδες Εξουσίας και τις επιτρέπουν να συνεργάζονται μεταξύ τους, είναι πρώτον, η Απόλυτα Υποκειμενική Αντίληψη του παράγοντα Aνθρωπος από την οποία υποφέρουμε όλοι μας, καθώς και το Χρήμα και η Δύναμη που αυτό συνεπάγεται.
Μεσσίες, δεν υπάρχουν.
Υπάρχουν «Μέθοδοι Διακυβέρνησης» της χώρας με αυστηρούς ελεγκτικούς Μηχανισμούς, τόσο των τεσσάρων Επίσημων Εξουσιών, όσο και των τεσσάρων Ανεπίσημων, όπως και Αυτόματοι Μηχανισμοί καταπολέμησης των Ασυμβίβαστων Εξουσιών.


Η τρανή τεκμηρίωση των ανωτέρω απόψεων είναι ότι στη χώρα μας, τα τελευταία πενήντα χρόνια, ούτε ένας επώνυμος των οκτώ Ομάδων Εξουσίας δεν πέρασε την πύλη του Κορυδαλλού και να κάτσει εκεί μερικές δεκάδες χρόνια! Ένας την πέρασε, αλλά ήταν η εξαίρεση. Δεν ανήκε σε καμία από τις «Οργανωμένες» «Ομάδες Εξουσίας». Ήταν ξέμπαρκος! Ήταν λίγος, έκανε πολλά λάθη και δεν πρόλαβε να «ριζώσει». Έτυχε και η Πολιτική του Προστασία να βρεθεί σε στιγμές αδυναμίας.


Πηγή http://framm.wordpress.com/

To είδα στο forza-grecia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου