Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ "ΑRMY ALERT" ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΓΙΑ "ΕΚΒΙΑΣΜΟ" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ. "ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ" ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ !

Ελεύθερος ο διαχειριστής του ιστολογίου Army alert κ. Σπύρος Σταματόπουλος (Φωτο) που έμεινε 5 μέρες κρατούμενος στην ασφάλεια για απόπειρα (;) εκβιασμού του Αρχηγού ΓΕΣ κ. Φ.ΦΡΑΓΚΟΥ.
Στην απόφαση αυτή κατέληξε το αυτόφωρο στο οποίο είχε προσαχθεί έπειτα απο την καταγγελία του κ. Αρχηγού πρός την διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος την οποία αυτή παρέπεμψε στην Εισαγγελία η οποία διέταξε άρση του απορρήτου , σύλληψη του διαχειριστή, έρευνα στο σπίτι του, κατάσχεση του Η/Υ και παραπομπή του στο αυτόφωρο όπου και εξεδόθη η σημερινή απόφαση.

Όλη αυτή η ιστορία έχει και κάποια ... θετικά αποτελέσματα.
Φάνηκε η ... σύσσωμη σπουδή των διωκτικών αρχών ενάντια σε ιστολόγια που δεν ανήκουν στον αριστερό ή αναρχικό χώρο. Αυτά διέπονται απο...
ιδιότυπη ασυλία, μπορούν να διαπράττουν μικρά ή μεγάλα εγκλήματα χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός και αν δούμε την περίπτωση του κουκουλοφλώρικου http://athens.indymedia.org διαπιστώνουμε όχι μόνο την κρατική ανοχή τις εγκληματικές του ενέργειες αλλά και την συμμετοχή του κράτους με την παροχή ασύλου λόγω του ότι εκπέμπει απο πανεπιστημιακούς servers πληρώνοντας όλοι εμείς τα έξοδα και τον ακριβό εξοπλισμό τους.
Μάθαμε αρκετά λοιπόν αυτές τις μέρες. Όπως ποιά είναι τα πραγματικά πατριωτικά blogg, που γυροφέρνουν οι μαϊμούδες πατριώτες, ποιοί "τα λένε" με τους "άρχοντες" του κράτους και την "ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ", ποιοί παίζουν ύποπτο αντεθνικό ρόλο κ.λ.π.
ΜΕΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

1.ΠΟΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ;

2. ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ;

3.ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ Α`ΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟMEIOΔOTIKO;

4.ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ. Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ .
Όσο για εμάς, όσο μας το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας, θα είμαστε ΕΔΩ με οδηγό μας το ΕΘΝΙΚΟ καλό και την αλήθεια.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

2 σχόλια:

  1. ΕΠΕΙδή δεν ξέρουμε όλοι την ιστορία, μήπως θα έπρεπε να γίνει γνωστή η όλη υπόθεση ή έστω πως θα μάθουμε για τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην ιστορία αυτή?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου