Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

"ΟΡΦΑΝΟΣ" Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ...

«Ορφανός» ο δημοκρατικός λαός, αυτο-οργανώνεται!…Τι μας είπε η κυβέρνηση εχθές; Ότι θα «αξιοποιήσει», δηλαδή θα ξεπουλήσει, δημόσια περιουσία ύψους 50 δισ. ευρώ! Τι μας έλεγε η κυβέρνηση μερικές εβδομάδες πριν όταν η Τρόικα εισηγήθηκε το εθνικό ξεπούλημα; Ότι αυτά δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ και έσπευδαν με τις πυτζάμες να διαψεύσουν ξημερώματα τους ξένους αφέντες τους! Τι είναι αυτή η κυβέρνηση; ΨΕΥΤΕΣ! Τι άλλο είναι αυτή η κυβέρνηση; ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! 
 
Με ψέματα, εξαπατώντας τον ελληνικό λαό, εκλέχτηκαν! Τι έταζαν; Δημοκρατία, Σοσιαλισμό, Νέο Πατριωτισμό! Τι εφαρμόζουν; Ολιγαρχία, Νεοφιλελευθερισμό, ενδοτισμό! Πώς αλλιώς λοιπόν να τους χαρακτηρίσει κανείς εκτός από ψεύτες και απατεώνες; Να τους πούμε και προδότες;

Κάποιοι θα θεωρήσουν τη λέξη βαριά! Είναι όμως η λέξη ή οι πράξεις τους που μαρτυρούν προδοσία; Και όχι μία, πολλές προδοσίες: Πρώτα, πρόδωσαν τις προσδοκίες του δημοκρατικού λαού. Δεύτερον, πρόδωσαν τις αρχές και τις αξίες της δημοκρατικής παράταξης! Τρίτον, πρόδωσαν την πατρίδα υπογράφοντας στο επαίσχυντο μνημόνιο και στην ταπεινωτική δανειακή σύμβαση την ΑΡΣΗ της Εθνικής μας Κυριαρχίας!

Ποιοι τα έκαναν όλα αυτά; Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου (που δεν έχει βουλευτική ασυλία), όλοι οι υπουργοί και όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Επίσης, από κοντά, η νεοφιλελεύθερη Ντόρα Μπακογιάννη και το ακροδεξιό κόμμα δωσίλογων του Γιώργου Καρατζαφέρη! Όλοι αυτοί είναι οι συνεργάτες της νέας κατοχής. Ο στενός κύκλος. Στην περιφέρεια είναι και ο Φώτης Κουβέλης, που συναινεί, αλλά και ο Αντώνης Σαμαράς που θέλει να επαναδιαπραγματευτεί το Μνημόνιο και όχι να το αποτινάξει!

Όλοι αυτοί είναι ξεγραμμένοι στα μάτια του ελληνικού λαού και εκτός από τα κομματόσκυλά τους κανείς άλλος δεν τους στηρίζει!

Πάμε πίσω στο ΠΑΣΟΚ! Το ΠΑΣΟΚ είναι σε αφασία! Η ηγεσία του, αφού εξαπάτησε και στη συνέχεια πρόδωσε το δημοκρατικό λαό, συνεχίζει απτόητη το καταστροφικό της έργο και το κόμμα, ευνουχισμένο από την εποχή του Σημίτη, και στελεχωμένο κυρίως από δειλούς «βυζαντινούς ευνούχους» αντιδρά με κάποιες ανακοινώσεις οργής αλλά τίποτα πραγματικό! Οπότε και το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί την οδό προς τα σκουπίδια, αφού -εκ των πράξεων κρινόμενο- σκουπίδια είναι όλοι τους! Φοβισμένα ανθρωπάκια που δεν τολμούν να σταθούν όχι στο ύψος των περιστάσεων, αυτό θα ήταν θαύμα, αλλά ούτε καν όρθιοι στα δυο τους πόδια.

Ορφανός ο δημοκρατικός λαός της Ελλάδας από ηγεσία και κόμμα, απογοητευμένος και προδομένος από τους κοσμοπολίτες γιάπηδες του σοσιαλφιλελεύθερου εκσυγχρονισμού, θέλει να αντιδράσει και να οργανωθεί. Και το κάνει! Συμμετέχει σε κινήματα από τα κάτω, ανοίγει διόδια, κράζει πολιτικούς έξω από τα σπίτια τους, ψάχνεται στις γειτονιές να βρει που συνεδριάζουν οι «επιτροπές» του νέου αγώνα! Και όταν η πουλημένη ΓΣΕΕ αποφασίζει απεργία, τότε όλος αυτός ο λαός, ο ίδιος που ψήφισε την κατοχική κυβέρνηση, κατεβαίνει στους δρόμους της Αθήνας, εκατοντάδες χιλιάδες και πολιορκεί τη Βουλή των προδοτών και των μαριονετών φωνάζοντας, βρίζοντας, απειλώντας, για να πνιγεί στα δακρυγόνα made in Brazil. Αλλά το πείσμα του υπέροχου δημοκρατικού ελληνικού λαού είναι τεράστιο. Ούτε από τρομοκρατία καταλαβαίνει πλέον, ούτε τύψεις νιώθει από τα κηρύγματα του Πρετεντέρη, ούτε παρασύρεται από ακροδεξιές υστερίες ή ακροαριστερούς συναισθηματισμούς! Ο δημοκρατικός λαός, αν και ορφανός από ηγεσία και κόμμα, ψήνεται στη φωτιά του αγώνα και είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή όχι μόνο να ανατρέψει την κατοχική κυβέρνηση αλλά και όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα.

Αργά ή σύντομα, σύντομα νομίζω, ο δημοκρατικός λαός θα φτιάξει το κόμμα του, θα στήσει την οργάνωσή του, θα εκλέξει τους ηγέτες του από κάτω και τότε… Τότε θα τους πάρει όλους ο διάολος! Τόσο τους πολιτικάντηδες της διαπλοκής, όσο και τις συμμορίες ή συνιστώσες ακροδεξιάς και ακροαριστεράς. Οι μέρες είναι γκαστρωμένες και αυτό που θα γεννήσουν είναι ένα νέο πολιτικό σύστημα, ένα νέο πολίτευμα και αυτό θα το κάνει ο δημοκρατικός λαός! Τα καθάρματα που εργάζονται ενάντια στο λαό θα πληρώσουν πολύ ακριβά για τις πράξεις τους αυτήν την εποχή!
Το σύνθημα του νέου αγώνα θα είναι ίδιο με των αγώνων του παρελθόντος: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ 
ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Και αυτό είναι σύνθημα δημοκρατικό, είναι απαίτηση του λαού! Ούτε όσοι φασίστες που το καπηλεύονται μπορούν να το λερώσουν, ούτε οι διεθνιστές της πλάκας μπορούν να το προσβάλλουν άλλο!
Στέφανος Μυτιληναίος

Υ.Γ. Σκοπίμως δεν έκανα καμιά αναφορά στην Αριστερά, όχι γιατί την υποστηρίζω αλλά γιατί δεν περιμένω τίποτα από δαύτους. Τι να περιμένει κανείς από ένα ΚΚΕ που το αφορά μόνο το κόμμα του και από έναν ΣΥΡΙΖΑ που τον αφορούν μόνο τα εσωκομματικά του; Χρυσόψαρα σε γυάλες που ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τα μετεμφυλιακά τους σύνδρομα, αποκομμένα από την κοινωνία και την πραγματικότητα, δεν κατάφεραν ποτέ να εκπροσωπήσουν το δημοκρατικό λαό και μάλλον πλέον όλοι ξέρουμε το γιατί…

Από το τσαντίρι

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ,Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΑΡΧΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου