Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με μια ντουντούκα στο χέρι «ξυπνά» τους Αθηναίους! [βίντεο]Εξαγριωμένος πολίτης στους δρόμους της Αθήνας. Γυρίζει τους δρόμους με μια ντουντούκα στο χέρι και καλεί τους Έλληνες σε αφύπνιση και αγώνα. Τον συναντήσαμε στις οδούς γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Δείτε το βίντεο και ακούστε τον καλά τι λέει! Μας εκφράζει όλους!




Μου το έστειλε το τσαντίρι.

4 σχόλια:

  1. Γιατί δεν υπάρχουν σχόλια για το πιο συναρπαστικό video της αγανάκτησης όλων μας; Γιατί είμαστε όλοι σαν αυτούς που τον κοιτάνε απορημένοι και έτοιμοι να βάλουν τα ...γέλια! Έχετε δει την ταινία που βλέπει μόνο με τα γυαλιά κάποιος τους μη-ανθρώπους , τους κρυφούς εξουσιαστές (αυτούς που μας κυβερνάνε στην πραγματικότητα σήμερα) και όταν μιλάει στους άλλους , τους κανονικούς τον κοιτάζουν με ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο βλέμμα που έχουν και οι περαστικοί στο video ;Και η αλήθεια είναι πολύ - πολύ χειρότερη γιατί αυτοί έχοντας κάποια ζευγάρια γυαλιά έφτιαξαν μια ομάδα επανάστασης ενώ εμείς νομίζοντας ότι έχουμε την ελευθερία μας και είναι δικές μας οι αποφάσεις (παρ΄όλο το τραγικό να κυβερνάνε με το 18% των ψήφων και αν είναι και αυτό, με τόση προπαγάνδα και αμέτρητο χρήμα ! )έχουμε αποξενωθεί σε ομάδες άσχετες μεταξύ τους ! Διαίρει και βασίλευε ! ΘΑ πω το ίδιο και ας μην έχω ντουντούκα , ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΣΤΙΚΤΟ , ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ , ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΧΛΟΥ , GHEMTRAILS , ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ , ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΛΑΟ Π.Χ. 4ΗΜΕΡΗ ΑΠΕΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ Υ/Η ),ΤΟ HAARP ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ , ΥΠΟΣΗΝΕΙΔΗΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ , ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ... ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ ! ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΔΩ , ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ...ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ! Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΕΛΑ , Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και ο δηθεν δημοκρατης στο τσαντιρη τον εβαλε πρωτο πρωτο και τον περιγέλασε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου