Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΟΙ ΤΕΘΛΙΜΜΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ...

του Γρηγόρη Ζωγραφάκη.....
Kι ενώ ο ένας μετά τον άλλο οι τεθλιμμένοι συγγενείς(Σόρος, Βάν Ρομπέι, Τρόικα) επισκέπτονται τον «ετοιμοθάνατο»(Ελληνική Οικονομία) για να εξασφαλίσουν μια θέση στη διαθήκη(Μνημόνιο), ο κόσμος το.... έχει τούμπανο και εμείς με κρυφό καμάρι διαψεύδουμε όλα τα σενάρια της αναδιάρθρωσης κατηγορώντας αυτούς που τα διακινούν- από πέρυσι κιόλας- για κερδοσκοπία….
Όμως αν προσέξουμε καλύτερα αυτοί που την αποκλείουν είναι οι μεγαλύτεροι κερδοσκόποι…..Και ξέροντας πως λειτουργούν φαντάζομαι ότι τα λένε αυτά έχοντας στα χέρια τους αρκετά CDS(ασφάλιστρα κινδύνου)για τα ελληνικά Ομόλογα….
Σαφώς θα ήταν πιο αξιόπιστοι αν μας έδειχναν τα ελληνικά Ομόλογα που κατέχουν στα χαρτοφυλάκια τους ως απόδειξη πίστης στο πρόγραμμα που εφαρμόζεται….
Φαντάζομαι όμως πως δεν μας τα έδειξαν γιατί δεν τα διαθέτουν….Τα ξεφορτώθηκαν όταν έπρεπε και τώρα απλά μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες….
Από την άλλη η Ελληνική Κυβέρνηση ως ο πλέον κοντινός συγγενής του «ετοιμοθάνατου» κάνει τα πάντα να διασφαλίσει τους τεθλιμμένους προσπαθώντας να φανεί «αξιόπιστη» και φροντίζει τα πάντα για τη ταφή….
Κι όλα αυτά ενώ οδεύουμε για τη γιορτή του Πάσχα…..Δεν θα το σεβαστούν φυσικά γιατί ο χρόνος που διαθέτουν είναι περιορισμένος ρίχνοντας τη χαριστική βολή στην Αγορά…..
Ήρθαν λοιπόν να εκφράσουν την θλιμμένη συμπαράσταση τους και με λόγια παρηγοριάς να μας πείσουν ότι όλα θα πάνε καλά χωρίς να απομακρύνουν το βλέμμα από τη διαθήκη....Ειλικρινείς όπως πάντα....
Τα θερμά μας συλληπητήρια….

Από την πικρή σοκολάτα.

1 σχόλιο:

  1. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ??

    http://olympia.gr/2011/01/25/rothschild%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου