Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ: "ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΠΡΑΓΟΣ, Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ;"

Αιμίλιος χειλάκης,  Ευγενία Δημητροπούλου, Δημήτρης Αλεξανδρής, Μαρίνα Ψάλτη,  Μάνος Βακούσης, απαντούν σε επίκαιρα ερωτήματα  στο Αχελώος tv και το Μάκη Μάκκα για το φαινόμενο της οικονομικής κρίσης, τις συνθήκες στο χώρο της τέχνης. την σημερινή εικόνα της τηλεόρασης


Αιμίλιος χειλάκης
Στην Ελλάδα πάμε η στο μπράβο η στο αίσχος,  στην Επίδαυρο αυτό γίνεται,  εάν μείνεις σε αυτό,  η δε ν δουλεύεις μετά το αίσχος,  η νομίζεις πως είσαι Λόρενς Ολιβιέ μετά  το μπράβο. Ιστορίες λέμε, επαγγελματίες παραμυθάδες είμαστε.
Η κριτική στην Ελλάδα  δεν υπήρξε νουθετική, είναι εμπορική, είμαστε φίλοι σου γραφώ μια  κριτική για να κανείς εισιτήρια στο θέατρο.
 Η κριτική είναι η γνώμη τους  ενός θεατή δημοσιευμένη από τους τριάντα χιλιάδες που  την είδανε. 
Η εξουσία είναι εκεί για να εξοντώνει τον πολίτη και όχι για να τον προστατεύει.
 Είμαστε στην ερώτηση να ζεις άπραγος η να πεθάνεις πράττοντας.
 Στην Πρέβεζα μια θεατής διαμαρτυρήθηκε  γιατί θεώρησε ότι το έργο ήταν μια μομφή απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου και τότε είπα ότι είναι εξαιρετικά τιμητικό αυτό που ακούστηκε.
Ο κόσμος στην παράσταση θα θυμάται περισσότερο την συνύπαρξη την δική μου με την Ευγενία στο Άμλετ από την παρουσία μας στο  Νησί.
 Στο μέλλον άμα μας ξαναδεί θα πει τους είχα δει στον Άμλετ και λιγότερο από το Νησί.  
    
Ο Μάρκος σεφερλής είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει, για μένα δεν υπάρχει άλλος σε αυτό το είδος, στο Μάρκο ξέρεις τι πας να δεις στο θέατρο του δεν έχει πει ψέματα στο κοινό του.   
Ευγενία Δημητροπούλου
 Είμαι πολιτικοποιημένη και όχι κομματικοποιημένη, δεν απέχω από το πρόβλημα που βιώνει η κοινωνία,  ενώ έχω δεχθεί και εγώ τις επιπτώσεις των αποφάσεων των διοικούντων.
 Για μένα είναι χαρά  να παίζω με ηθοποιούς που θαύμαζα και τώρα με αποκαλούν συνάδελφο τους,  είναι  τιμητικό.
Δημήτρης Αλεξανδρής
 Θεωρώ ότι η τηλεόραση προσπαθεί να κάνει τον κόσμο ποιο χαζό κυριολεκτικά, ο κόσμος δεν πιστεύει πλέον την ενημέρωση από τα  κανάλια, γυρνάει την πλάτη του.
Αυτό κάτι σημαίνει, δεν είναι τυχαία  η αντίδραση του κόσμου.   
Μαρίνα Ψάλτη
 Οι  ηθοποιοί θα πρέπει να σταματήσουν να μιλάνε και να περιοριστούν στην ερμηνεία τους.
 Εκτός και εάν κάποιος έχει κάτι να πει και να  πιάσει τόπο,  εγώ πάντως εγώ δεν μπορώ να τους  βλέπω να μιλάνε πολύ,  καλυτέρα να παίζουνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου