Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΖΗΤΩ Ο ΛΟΥΚΑΣ!

Πολύ φοβάμαι αδέρφια μου ότι ο κύκλος έκλεισε.Η χούντα εγκαταστάθηκε.  Τέρμα οι εκλογές και τα δημοκρατικά δικαιώματα και όλα αυτά τα αντιπαραγωγικά που κάνουν κακό στην ανταγωνιστικότητα.

Ολα τα λαμόγια των οποίων τα κόμματα συμμετέχουν στην κυβέρνηση, όταν τα ρωτάνε πότε θα γίνουν οι εκλογές, αντί να πούνε ημερομηνία (όπως ορίζει το σύνταγμα) λένε επι λέξει:

"Μόλις εφαρμοστούν οι συμφωνίες της 26ης Οκτωβρίου"


Δε λένε "μέχρι να υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση για τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου", λένε "μέχρι να ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ οι αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου".

Σε δύο χρόνια δηλαδή.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά διαισθάνομαι ότι σε δύο χρόνια από σήμερα, που θα πρέπει να εισπράξουμε τη δέκατη ένατη δόση, τα πράγματα θα είναι πάλι κρίσιμα, γιατί αν δεν την εισπράξουμε θα κλείσουν οι τράπεζες και θα βγούνε τα τάνξ στους δρόμους και όλα αυτά και δε θα πρέπει με τίποτα να κάνουμε εκλογές, γιατί η παράμετρος γάμα στο εδάφιο δέκα τέσσερα της συμφωνίας είναι μικρότερη κατά δέκα οκτώ ποσοστιαίες μονάδες από τα συμφωνηθέντα. Αρα θα πρέπει να συνεχίσει ακόμα λίγο αυτή η κυβέρνηση, που εξάλλου ξέρει να διαπραγματεύεται, αφού ο πρωθυπουργός είναι τραπεζίτης λομπίστας και φίλος με αυτούς, ενάντια στους οποίους διαπραγματεύεται, ο υπουργός προπαγάνδας είναι ο Μάκης που ξέρει από αυτά και υφιπουργός άνευ βιβλιοπωλείου είναι ο τζουτζούκος. Χάθηκαν μερικά ικανά στελέχη για να μη γίνει αξιωματική αντιπολίτευση η Αλέκα, αλλά 

Μέχρι πότε λοιπόν θα έχουμε προσωρινά αυτήν την μεταβατική κυβέρνηση;

Μα μέχρι την εικοστή δόση καλέ μου....

Που όμως, κι αυτή θα είναι κρίσιμη, οπότε μην το δένεις κόμπο.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ.

1 σχόλιο:

  1. Γράψε την λέξη illuminati και αντέστρεψτε την. Βάλτην ανάμεσα μετά τα 3 w.
    Γράψε http://www.///////////////////.com
    Πάτα enter και θα δείς τι θα σου βγάλει.
    Είναι πραγματικότητα, ή φανταστικά?
    τα συμπεράσματα δικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου