Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ

Απόσπασμα από το βιβλίο του Θύμιου Παπανικολάου "Η νέα τάξη και οι χρήσιμοι ηλίθιοι".





Το είδα στο thesecretrealtruth.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. Φαήλο ! Αλλα λόγια να ... γαμ...μαστε ! Εδώ ολόκληρο κράτος, ολόκληρη Χώρα, "ζει" σαν τα πρεζόνια περιμένοντας την 6, 7, 8 δόση, και εσύ μιλάς για τους καλούς, τους κακούς και τους άσχημους; Εδώ έχουμε μεγαλύτερο και χειρότερο, καταστροφικότατο εχθρό μέσα στην ίδια μας την Χώρα, και εσύ μιλάς για τα Μεμέτια; Εδώ διαλάνε τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ με όλα τα επαγώμενα και συναφή, και εσύ μιλάς για ... Ολλανδούς τουρίστες; Εδώ η ίδια η ΕΔΑΦΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ πάει υπό κατατεμαχιασμό ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΔΟ, και εσύ μιλάς για ΡΙΖΕΣ κ. ΣΥΡΙΖΕΣ; Εδώ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ από τον 12/1944 "κυβερνούν" με της πλάτες των ΞΕΝΩΝ αυτό το ΡΗΜΑΔΙ που χαιδευτικά το λέναι Χώρα, "κυβερνούν" μέχρι σήμερα με ΝΕΟ πραξηκόπημα της 11/11/11 για να διασφαλίσουν οι ξένοι την "επιστροφή" των 82 δισεκατομ. Ευρώ από την 7η δόση του πρεζάκια, και εσύ μιλάς για τον .. Τούρκο; Εμείς ούτε τον Τούρκο ούτε τον Βούρκο φοβόμαστε ! Τους ΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ μέσα στην Χώρα ψάχνουμαι να βρούμαι, και εσύ μιλάς για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, για ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, για ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ, για ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;; ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ..... ΕΛΛΑΔΑ ;;;; ΑΝΤΕ στον .... ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΣΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτός που δεν έχει ιστορία είναι "ικανός να δημιουργήσει ιστορία" μαθαίνοντας από την ιστορία των άλλων.Αλλά ακόμα πιο προνομιακά "ικανός να δημιουργήσει ιστορία" θα είναι αν και γνώστης αυτής και την αλλοιώνει ή ακόμα καλύτερα πομακρύνοντάς τους άλλους από αυτήν.
    Μι κάππα (Θήλυ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα φίλε θαλαμοφύλακα....

    Χρόνια πολλά...

    Καλή πρωτοχρονιά να χεις παρέα με τους δικούς σου....

    Και καλή χρονιά να μας έρθει με υγεία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είτε σας αρέσει είτε όχι, σαυτήν την Χώρα, ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ της ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ και ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ σαυτήν την Χώρα βασίζονται στο τρίπτυχο: Ανθελληνισμός, Εφιαλτισμός και Σατανισμός ! Την Χώρα αυτή την ΚΡΑΤΟΥΝ στην ΖΩΗ μόνο το φιλότιμο των Ελλήνων, του Ελληνικού Λαού ! Αυτό το βοθρόδες τρίπτυχο των ΘΕΣΜΩΝ, επιζεί με της πλάτες των ΞΕΝΟΝ, φτιάχνωντας και πολιτικές βοθροπαράγκες της ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ, του ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝΑ/Ελληναράδες (Σιωνιστική αντίληψη-ΜΗ Ελληνική) και άλλα ξένα μη ταυτόσημα με την Ελληνική μας Παιδεία! ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ και ως προέκταση αντικειμένικα εκ συναγωγής (μουσική ορολογία) οι ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ των ΘΕΣΜΩΝ, διέπωνται από ΚΑΘΑΡΑ-ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ που τα εφαρμόζουν στην πράξη (απόδειξη: Το σήμερα είναι προέκταση του χθές), δικαιολογίες για τους Λειτουργούς των ΘΕΣΜΩΝ δεν πρέπει να υπάρχουν και ούτε υπάρχουν! ΜΕΤΟΧΟΙ και ΣΥΝΜΕΤΟΧΟΙ στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΛΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΙ ! ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΡΩΤΑΤΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ !!! Η άλλη (η ... "κλασική) ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ !!! ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου