Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - ΕΚΔΟΣΗ 2012

Το λεξικό αυτό αποτελεί μια προσπάθεια που σαν σκοπό έχει να αποσαφηνιστούν μια σειρά από δυσνόητες έννοιες που κατακλύζουν την καθημερινότητά μας απο τα κανάλια της τηλεόρασης. Με την παρουσίαση αυτού του έργου, θέλω να πιστεύω ότι έβαλα κι εγώ ενα μικρό λιθαράκι στο τεράστιο έργο της κατανόησης της αντικειμενικής πραγματικότητας.


Οι λέξεις δεν είναι ταξινομημένες αλφαβητικά, κυρίως επειδή η σύνταξη του λεξικού μου πήρε τόσο πολύ χρόνο, που μετά βαρέθηκα να τις ταξινομήσω.

ΘΑΛΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ


ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Αγωνιστής [1] :  Χρήστης του κοινωνικού μέσου δικτύωσης facebook, που μάχεται πρηνηδόν για τη διάσωση της πατρίδας/κοινωνίας/κοινότητας/εργατικής τάξης/ανθρωπιστικών ιδεωδών.

Διαδίκτυο [2]:  Εργαλείο παραπληροφόρησης, διασποράς ψευδών ειδήσεων, σεναρίων συνομοσιολογίας και επιστημονικής φαντασίας.

Σχολείο [3]:  Χώρος φύλαξης παιδιών κατα τις πρωϊνές ώρες που οι γονείς εργάζονται.

Μορφωση [4]:  Δια βίου διαδικασία με την οποία τα μικρά παιδιά μετατρέπονται σε ψηφοφόρους.(βλ. 22)

Ανθρωπος [5]:  Ζωϊκό είδος που κατάγεται από τον πίθηκο.

Χρήματα [6]:  Το αντικείμενο πόθου όλων ανεξαρτήτως των ανθρώπων (βλ. 5) που κατοικούν στον πλανήτη γη.  Μικρά - συνήθως πράσινα - ζωγραφισμένα χαρτάκια, με την απόκτηση των οποίων οι κάτοικοι του πλανήτη ασχολούνται όλες τις ώρες και τις ημέρες της σύντομης ζωής τους. Δικαίωμα να ζωγραφίζουν χαρτάκια, έχουν μόνον οι αγορές. (βλ. 7)

Αγορές [7]:  Ταλαντούχοι καλιτέχνες που απέκτησαν το προνομιακό δικαίωμα ζωγραφικής των χρημάτων (βλ. 6). Μιας και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ίδια τα χαρτάκια, τα δίνουν προσωρινά σε ανθρώπους (βλ. 5) και Πατρίδες (βλ. 10) με σκοπό αν δεν τα πάρουν πισω να μετατρέψουν τις Πατρίδες σε κτήματα τους και τους Ανθρώπους σε δούλους τους.

Δημόσια περιουσία [8]:  Αϋλα και εμπράγματα περιουσιακά στοιχεία μιας πατρίδας (βλ. 10) που χρησιμοποιούνται ως ενέχυρο για τη λήψη χρημάτων (βλ. 6) από τις αγορές (βλ. 7).

Αξιοποίηση [9]:  Διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται η πώληση της δημόσιας περιουσίας (βλ. 8) σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Πατρίδα [10]:  α) Συνεταιριστική κερδοσκοπική επιχείρηση που σαν σκοπό έχει την παραγωγή κέρδους. Αναλόγως των περιστάσεων, μπορεί να δανείζεται ή όχι χρήματα (βλ. 6) από τις αγορές (βλ. 7) με υποθήκευση της δημόσιας περιουσιας.(βλ. 8) σε μια διαδικασία που ονομάζεται παραγωγη χρέους.   Σε περίπτωση διακοπής της χρηματοδότησης της η πατρίδα υποχρεούται να παραδόσει τη δημόσια περιουσια στις αγορές.
β) Αντικείμενο μίσους των αντι-εξουσιαστών (βλ 35) και των οπαδών της άκρας αριστεράς (βλ.25).

Ελλάδα [11]:  Απροσδιόριστος γεωγραφικός προσδιορισμός για τον οποίο δεν ανακαλύφθηκε ακόμα σε τι χρησιμεύει. Ταυτόσημος με τον όρο "Ελλαδικός χώρος".

Ελληνικός λαός [12]:  Το σύνολο των ατόμων που εργάζονται στην Ελλάδα (βλ. 11) για να συντηρούνται και να τρέφονται όλες οι ακόλουθες κατηγορίες.

Γνήσιος Ελληνας [13]:  Ο γνήσιος απόγονος του Σόλωνα, του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, κάτοχος πιστοποιητικού που απέκτησε μετά απο επιτυχείς εξετάσεις dna.

Ελληνική Αστυνομία [14]:  Η δημόσια υπηρεσία που αναλαμβάνει την αποκατάσταση της οδικής κυκλοφορίας γύρω από τη βουλή απομακρυνοντας τους ψηφοφόρους που διαφωνούν με τις πολιτικές της εκάστοτε κυβέρνησης και εμποδίζουν την ομαλή κίνηση των πολιτικών (βλ. 16). Αποτελείται από δύο κυρίως σώματα που εκτελούν συνδυασμένες επιχειρήσεις:  Το Σώμα των Λιθοβόλων - Πυρπολητών που δρα χωρίς στολή και διακριτικά και το Σώμα των Ενστολων Χημειοθεραπευτών.

Ελληνικός Στρατός [15]:  Υπο κατάργηση σώμα μη παραγωγικών δημοσίων υπαλλήλων που έχουν σαν  κύρια αποστολή τη διενέργεια παρελάσεων κατα τις εθνικές εορτές.

Πολιτικός [16]:  Οικονομικός επιστήμονας με μεταπτυχιακά στη λογιστική, εξειδικευμένος στην διαχείριση χρέους και τη μεταβίβαση εντολών. Θεωρείται από πολλούς το πλέον επικερδές επάγγελμα, αφού επιφέρει τεράστια κέρδη χωρίς καθόλου ρίσκο. Για το λόγο αυτό, το επάγγελμα είναι κλειστό και οι άδειες άσκησης μεταβιβάζονται κληρονομικά.

Βουλευτής [17]:  Ο Πολιτικός (βλ. 16) που καταφέρνει να πείσει τους περισσότερους ψηφοφόρους (βλ. 22) να χαράξουν δίπλα στο όνομα του το σύμβολο της χριστιανικής πίστης στην διαδικασία των εκλογών (βλ. 26)

Υπουργός [18]:  Βουλευτής (βλ. 17) που διακρίνεται για την παντελή έλλειψη ηθικών αναστολών. Η προαγωγή ενός Βουλευτή σε Υπουργό, γίνεται μετά από δεκαετή βεβαιωμένη εμπειρία στο βουλευτικό επάγγελμα που περιλαμβάνει εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων, όρκους σιωπής, επικύψεις και φίλημα κατουρημένων ποδιών.

Υπουργείο [19]:  Δημόσιος οργανισμός που παραχωρείται ως ανταμοιβή σε όποιον Βουλευτή (βλ. 17) καταφέρει να προαχθεί σε Υπουργο. (βλ. 18)

Πολιτικός αρχηγός [20]:  Ο Υπουργός (βλ. 18) που επιτυγχάνει άριστες επιδόσεις.

Κυβέρνηση [21]:  Ομάδα Υπουργών (βλ. 18) υπό την αρχηγία ενός Πολιτικού Αρχηγού (βλ. 20) που επιτυγχάνει να πείσει τους ψηφοφόρους (βλ. 22) ότι θα βελτιώσει τη ζωή τους, μετά από έναν επιτυχή προεκλογικό αγώνα (βλ. 27). Ο σχηματισμός κυβέρνησης προκύπτει από σκληρές διαπραγματεύσεις για το διαμοιρασμό των διαθέσιμων υπουργείων και κατά συνέπεια του οικονομικού οφέλους που απορρέει από τη διαχείριση τους και θεωρείται υψηλή τέχνη, που μόνο ενας έμπειρος Πολιτικός Αρχηγός μπορεί να φέρει εις πέρας με επιτυχία.

Ψηφοφόρος [22]:  Ατομο με κακή μνήμη και παντελή έλλειψη ικανότητας συνθετικής σκέψης. Η ιδιότητα του ψηφοφόρου, αποκτάται χωρίς εξετάσεις και ασκείται κάθε τέσσερα χρόνια, σε μια διαδικασία που ονομάζεται εκλογές. (βλ. 26) Μετά το πέρας της διαδικασίας, η ιδιότητα του ψηφοφόρου παραμένει ανενεργή και ενεργοποιείται μόνο στις περιπτώσεις που ο ψηφοφόρος ζητά από τον Βουλευτή που σταύρωσε κάποιο ρουσφέτι. (το ρουσφέτι θεωρήθηκε γνωστή έννοια και δεν συμπερηλήφθηκε στο παρόν λεξικό).

Δεξιός [23]:  Ψηφοφόρος (βλ. 22) που έχει την ακλόνητη πίστη ότι η κανείς δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στις αγορές και του αρέσει πολύ το μπλέ χρώμα.

Σοσιαλιστής [24]:  Ορος ταυτόσημος με τον όρο δεξιός (βλ. 23) με μόνη διαφορά ότι το αγαπημένο του χρώμα είναι το πράσινο.

Αριστερά [25]:  Πολιτική ιδεολογία που πρεσβεύει την πεποίθηση ότι οι φτωχοί ολου του κόσμου διατηρούν δεσμούς αίματος και αγωνίζεται να τους μεταφέρει όλους εντός του Ελλαδικού χώρου  (αλλά εκτός του δικού του σπιτιού) για να τους περιθάλψει και να τους παρέχει στέγη και τροφή με χρήματα (βλ. 6) του Ελληνικού λαού (βλ. 12).
 
Εκλογές [26]:  Η διαδικασία με την οποία οι ψηφοφόροι (βλ. 22) επιλέγουν ποιοί από το κλειστό επάγγελμα των Πολιτικών (βλ. 16) θα προαχθούν σε Βουλευτές. (βλ. 17). Η διαδικασία είναι σύνθετη και περιλαμβάνει τον σχεδιασμό του συμβόλου της Χριστιανικής πίστης δίπλα από τα ονόματα των Βουλευτών που έχουν υποσχεθεί τα περισσότερα ρουσφέτια, πάνω σε ενα κομμάτι χαρτί που ονομάζεται ψηφοδέλτιο, το οποίο μετά ο ψηφοφόρος οφείλει να διπλώσει, να το βάλει σε φάκελο, να κλείσει τον φάκελο και να τον ρίξει στην κάλπη μέσα από μια λεπτή σχισμή. Αν και η διαδικασία φαίνεται εκ πρώτης περίπλοκη (ειδικά για το διανοητικό επίππεδο των ψηφοφόρων), εν τούτοις ολοκληρώνεται επιτυχώς κάθε τέσσερα χρόνια.

Προεκλογικός αγώνας [27]:  Συντονισμένες επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου, που διεξάγουν οι Πολιτικοί (βλ. 16) από κοινού με τους δημοσιογράφους (βλ. 30) για να πείσουν τους ψηφοφόρους να διαλέξουν το σωστό ψηφοδέλτιο κατα τη διαδικασία των επερχόμενων εκλογών. Κατα τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, οι Πολιτικοί έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν τις αρετές τους (ανυπαρξία ηθικών αναστολών κ.λ.π.) ώστε να προαχθούν σε Βουλευτές.

Τόπος [28]:  Αφηρημένος γεωγραφικός προσδιορισμός του πεδίου στο οποίο οι πολιτικοί δίνουν σκληρές μάχες για την προαγωγή τους σε Βουλευτές (βλ. 17). Ως όρος, χρησιμοποιειται κυρίως κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα (βλ. 27)

Ενημέρωση [29]:  Μακροπρόθεση διαδικασία πλύσης εγκεφάλου που σαν στόχο έχει τη διατήρηση του χαμηλού διανοητικού επιπέδου των ψηφοφόρων. (βλ. 22)

Δημοσιογράφος [30]:  Ο επαγγελματίας - υποκείμενο που διενεργεί την ενημέρωση (βλ 29).

Εθνικιστής [31α]:  Αγωνιστής (βλ. 1) που μάχεται κατά των λαθρομεταναστών και των απλυτων. (βλ. 36)

Σοβινιστής [31β]:  Βλ. παραπάνω: "εθνικιστής"

Ρατσιστής [31γ]:  Βλ.παραπάνω "εθνικιστής".

Φασίστας [31δ]:  Βλ.παραπάνω "εθνικιστής".

Εχθρός [32]:  Εξωγήινος πολιτισμός για τον οποίο δεν έχει ακόμα διευκρινηστεί αν προέρχεται από τον πλανήτη Αρη, την Ανδρομέδα, ή τον Καταφρότσουφλο Β.  Αν και δεν έχει ακόμη συλληφθεί και ανακριθεί κανείς εχθρός, από τις μυστικές υπηρεσίες μαθαίνουμε οτι  έχουν μορφή ερπετοειδή, με οβάλ μάτια, φλέβες στο μέτωπο και φολιδωτό δέρμα.  Μεταφέρονται χρησιμοποιώντας ιπτάμενους δίσκους, και εμφανίζονται μόνο σε γνήσιους Ελληνες (βλ. 13) Εθνικιστές (βλ. 31) κυρίως κατά τις βραδυνές ώρες.

Σύμμαχος [33]:  Εξωγήϊνος πολιτισμός που χρησιμοποιεί το παρατσούκλι "Ελ" και ζει σίγουρα στον Σείριο Β. Οι "Ελ", βοήθησαν πάντα τον Ελληνικό λαό (βλ. 12) σε όλες τις μάχες που έδινε κατά των εχθρών (βλ. 32). Εχει αποδειχθεί επιστημονικά, ότι οι "Ελ" συνέτρεξαν τους αγώνες του Εληνικού λαού, τόσο στον Μακεδονικό αγώνα, όσο και στην μικρασιατική εκστρατεία.  Η μόνη περίοδος που δεν βοήθησαν, ήταν κατα την μικρασιατική καταστροφή, διότι την περίοδο εκείνη εορταζαν τα ελευσίνια μυστήρια στον Σείρειο Β' και ως γνωστόν, οι Ελ διακόπτουν τις εχθροπραξίες κατα τους εορτασμούς.

Ανθρωπιστής [34]:  Αγωνιστής (βλ. 1) που μάχεται υπέρ οποιασδηποτε μορφής αφηρημένης έννοιας, (ισότητα, ελευθερία κ.λ.π.) χωρίς να εξετάζει αν η μάχη που δίνει είναι προς το συμφέρον του ίδιου, της οικογένειας του και του Ελληνικού λαού (βλ. 12). Ο Ανθρωπιστής είναι πάντα έτοιμος να σπασει το κεφάλι οποιουδήποτε δεν αντιλαμβάνεται ότι ο Ανθρωπισμός είναι η υπέρτατη αρετή. Μισεί τους φασίστες. [βλ. 31]

Αντι-εξουσιαστής [35]:  Κατηγορία Ανθρωπιστή (βλ. 34) που επιπλέον εργάζεται ως άμισθος εθελοντής βοηθός του Σώματος Λιθοβόλων - Πυρπολητών (βλ. 14). Παρά το γεγονός ότι το κίνητρο του είναι η ιδεολογική πίστη, δε φέρει δική του αυτόνομη ιδεολογία, αλλά αντεί την ύπαρξη του από την αντίθεση: "αντί-ναζί", "αντί-φα", κ.λ.π.  Ευάλωτο είδος που μάχεται κατά του φασισμού χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι θα εκλείψει αμέσως μόλις εκλείψουν οι φασίστες (βλ.31 ).

Απλυτος [36]:  Αρνητικός χαρακτηρισμός που χρησιμοποιοούν οι εθνικιστές (βλ. 31) όταν θέλουν να μειωσουν τους αντι-εξουσιαστές (βλ. 35) που στην πραγματικότητα πλένονται και είναι καθαροί.

Πολυπολιτισμικότητα [37]:  Αφηρημένη ιδέα που πρεσβεύει την πεποίθηση ότι οι άνθρωποι πρέπει ντε και καλά να ζουν ανακατεμένοι με ανθρώπους άλλων εθνών και όχι οπως αλλιώς οι ίδιοι επιθυμούν.


Ηλίθιοι [38]:  Υπερ κατηγορία, που περιλαμβάνει όλες τις παραπάνω κατηγορίες που δεν βλέπουν ότι με την ανοησία τους θα καταστραφούν και μια μέρα θα ξυπνήσουν σε μια πατρίδα που δεν θα τους ανήκει. Ο χαρακτηρισμός προέρχεται από τη μετάφραση της Αγγλικής λέξης idiot, που προέρχεται από την γαλική λέξη idiote που προέρχεται από τη Λατινική λέξη idiota που προέρχεται από την Ελληνική λέξη ιδιώτης που στην αρχαία Ελλάδα χρησιμοποιούνταν για να χαρακτηρίσει τον  αμόρφωτο - απαίδευτο άνθρωπο που η πολιτεία δεν κατάφερε μέσω της μόρφωσης να μετατρέψει από ιδιώτη σε πολίτη. (βλ. Ηλίθιοι Ιδιώτες)


12 σχόλια:

  1. Μια σοβαρή παράλειψη στο λεξικό (δεν υπήρχε ορισμός κατα την ημερομηνία της έκδοσης του, τον έδωσε μετά ένας Πολιτικός (βλ.16) που έγινε τελικά Βουλευτής (βλ. 17):

    Δημοκρατία : Είναι το δικαίωμα των βουλευτών (βλ. 17) να μην εξευτελίζονται παίρνοντας λεωφορείο. (βλ. μπουμπούκος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΕΙ Ο ΥΛΙΣΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΟΤΙ: "Άνθρωπος [5]: Ζωικό είδος που κατάγεται από τον πίθηκο".
    ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΑΣΤΗΚΕ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΨΥΧΟ ΖΩΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΠΩΣ ΠΛΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ "ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑ" ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

    ΑΣ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΥΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ...

    ΓΕΝ. 1 ,2 "ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ· ΠΟΙΗΣΩΜΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΗΜΕΤΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΙΝ". ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΕΠΛΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΙΚΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ...

    ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ , http://​www.freevolition.gr/​AG%20kefalaia.7z ΣΤΗΝ "ΚΕΦΑΛΑΙΟΓΡΑΜΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ" ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟ ΜΟΡΦΗΣ 7z ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΟΛΙΣ 1,7 ΜΒ. ΠΗΓΗ: Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - ΜΥΡΙΟΒΙΒΛΟΣ: http://www.myriobiblos.gr/​bible/default.asp .
    (ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7-Zip , http://www.7-zip.org/ και να το διαβάσετε με το Microsoft Office Word Ή ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ http://el.libreoffice.org/ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγάλτε τις μπανάνες από τα αυτιά σας και ξαναδιαβάστε την ανάρτηση.

      Αυτό που προσπάθησα ακριβώς να πω με χιουμοριστικό τρόπο είναι ότι οι λέξεις έχουν χάσει το αληθινό τους νόημα και έχουν διαστρεβλωθεί στο μυαλό μας.

      Σχόλια σαν το δικό σας, με κάνουν να πιστεύω ότι όχι μόνο ο άνθρωπος κατάγεται από τον πίθηκο, αλλά και ότι δεν έχει προοδεύσει καθόλου σε σχέση με αυτόν.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑ, ΤΟΣΟ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΑΤΙΡΑ...
      ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ "ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΔΗΘΕΝ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑ" ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΨΥΧΟ ΠΙΘΗΚΟ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ "ΑΣΤΕΙΟ" ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΨΥΧΟ ΠΙΘΗΚΟ;
      ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙ... ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ ΔΗΘΕΝ!!!

      ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΩ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΣΑΤΙΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΠΙΘΗΚΟΥ;

      Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΕΣ ΤΩΝ "ΥΛΙΣΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ" ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ "ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΛΕΞΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΟΦΙΑ" ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ...

      Ευστάθιος Μοσχοβίτης
      http://www.freevolition.gr
      http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm

      Διαγραφή
    4. Η ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΤΟ "ΓΕΝ. 1,2"... ΑΛΛΑ ΤΟ "ΓΕΝ. 1,26" "ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ· ΠΟΙΗΣΩΜΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΗΜΕΤΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΙΝ".

      Ευστάθιος Μοσχοβίτης
      http://www.freevolition.gr
      http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm

      Διαγραφή
  3. Αυτό το 25!!...O αποκεκαλυμμένος πλέον οριστικός ορισμός.
    Ας μας το έλεγαν τουλάχιστον πριν 90 χρόνια και, στο περίπου, θα τα "βρίσκαμε"...ήταν ανάγκη τόσο αίμα και βία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω για το 25 !!!!!!! . ο ανθρωπος απλα καυτηριαζει πραγματα κ καταστασεις μην τρελλενεσται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα μεγάλο μπράβο στο θαλαμοφύλακα για τις αλήθειες που μοιράζεται μαζί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απλά φοβερό!
    Δεν μπορώ κάπου να διαφωνήσω σε κάτι, είναι όλα σωστά. Συγχαρητήρια για το πνεύμα του συντάξαντος, και θα το διασπείρω ώς "Αγωνιστής" κι εγώ όπου μπορώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου