Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΑ ΤΙΣ 24ΩΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Γράφει ο Μαγια

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ 1η. Αν κάποιοι αισθάνονται ικανοποίηση από τη χθεσινή κινητοποίηση αυτοί είναι, οι κατοχικές (δάνειες επισήμως) δυνάμεις, ο μνημονιακός θίασος των.....
εγχώριων εντολοδόχων τους, άντε και τα συνδικάτα επειδή έβγαλαν μια ακόμη υποχρέωση, «κλειδώνοντας», κατά την πάγια τακτική τους, τη λαϊκή οργή και ενεργητικότητα στο «μπουκάλι» των κομματικών και συνδικαλιστικών παρελάσεων.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ 2η. Η ηγεσία του ΚΚΕ εξακολουθεί να μη διδάσκεται από τα λάθη της (όλοι αντάμα και το ΠΑΜΕ χώρια)! Σε συνθήκες ολοκληρωτικής λεηλασίας και καταστροφής επιμένει να παίζει το διασπαστικό παιχνίδι-σώου των ξεχωριστών και «μαντρωμένων» διαδηλώσεων, επιβεβαιώνοντας τον καθεστωτικό της ρόλο.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ 3η. Οι 24ωρες απεργίες είναι εκτονωτικές της λαϊκής οργής και ακίνδυνες για το καθεστώς.

Εχουμε πόλεμο!

Ο εχθρός είναι εδώ. Ο πόλεμος γίνεται εδώ. Οπως και στην Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και αλλού. Είναι πόλεμος ολοκληρωτικός και ανελέητος.

Είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου για την κοινωνία η ακύρωση των νέων βάρβαρων μέτρων, με τις περικοπές 9 δισ. ευρώ σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα. Αν περάσουν τα μέτρα η χώρα θα βυθιστεί σε πολύχρονη ύφεση και η κοινωνία θα οδηγηθεί σε ακραία φαινόμενα στερήσεων.

ΕΡΩΤΗΜΑ. Θα το επιτρέψει αυτό ο ελληνικός λαός; θα το αποτρέψουν αυτό τα φιλολαϊκά κόμματα;

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ. Η χθεσινή γενική απεργία πρέπει να αποτελέσει μια νέα αφετηρία κοινωνικών αγώνων, που θα «πυροδοτήσουν» τη λαϊκή αγανάκτηση και θα εμποδίσουν την ολοκλήρωση της καταστροφής.

Αντίσταση τώρα κι όχι αντίδραση!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου