Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Οι ακροδεξιοί και οι υστερικοί εκφύλισαν τη συγκέντρωση ενάντια στη κάρτα του Πολίτη

Είναι κρίμα ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως αυτό του ηλεκτρονικού φακελώματος του Ελληνικού Λαού να αφήνεται βορρά σε ακροδεξιούς και υστερικούς χριστιανοταλιμπάν. Το μόνο που καταφέρνουν με την άθλια και άσχετη με θέμα συνθηματολογία τους είναι να διώχνουν το λαό και να εκφυλίζουν το ζήτημα. Η δε σύνδεσή του με τις μπουρδολογίες περί αντιχρίστου και 666...
(όχι από το κομμάτι της επίσημης Εκκλησίας που συμμετείχε στη διοργάνωση,στη Μητρόπολη Πειραιώς αναφερόμαστε) είναι καταστροφική. Ο κάθε... παράφρων (χαρακτηριστικό ένα φυλλάδιο που κατέληγε με τη φράση (''Τα αρνιά θα νικήσουν!!!) που η θέση του είναι στο ψυχιατρείο ήταν στη χτεσινή συγκέντρωση. Να το άλλοθι που ψάχνουν οι αριστεροί του κ@λου -που μόνο αριστεροί δεν είναι- για να σιωπούν για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Και πως να περάσει το μήνυμα στο Λαό ότι το θέμα της κάρτας του πολίτη που επιβάλλεται από τη Νέα Τάξη είναι σοβαρότατο θέμα που θα πρέπει να τον απασχολεί και να αντισταθεί στην επιβολή του όταν χτες ακούστηκαν εντελώς άσχετα συνθήματα από τους ακροδεξιούς που καπέλωσαν τη συγκέντρωση. Συνθήματα του τύπου: ''ο Λαός ξεχνά τι σημαίνει αριστερά'' και ''αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η γη δεν σας ανήκει''- λες και οι φασίστες νεοταξίτες που επιβάλουν την κάρτα είναι αριστεροί, ''χριστιανικότατα'' μυρωδάτα συνθήματα όπως ''σκατά στο τάφο του Κεμάλ'' και συνθήματα για την Ορθοδοξία που όμως ουδεμία σχέση έχουν με το ζήτημα της Κάρτας του Πολίτη και του ηλεκτρονικού φακελώματος γιατί απλά το ηλεκτρονικό φακέλωμα επιβάλεται σε όλους ανεξαρτήτως της θρησκευτικής ή ιδεολογικής πίστης του καθενός.

Να γιατί οι αλήτες φασίστες νεοταξίτες τρίβουν τα χέρια τους. Γιατί έτσι όπως εξελίχθηκε η χτεσινή συγκέντρωση και πορεία προς τη πλατεία Συντάγματος αυτό ήταν αναμφίβολα το αποτέλεσμα. Να γελάνε όχι μόνο αυτοί αλλά και ο απλός λαός με το συρφετό της πορείας που κανένας περαστικός δε καταλάβαινε γιατί διαμαρτυρόταν αφού το πιο απλό και σωστό σύνθημα ''ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ'' ακούστηκε ελάχιστα και πέρασε απαρατήρητο.

Κατανοούμε ότι οι παραπάνω αλήθειες θα ενοχλήσουν αρκετούς που έχουν χάσει από καιρό την επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα αλλά κάποιος επιτέλους πρέπει να βγει μπροστά και να μιλήσει γι αυτόν τον εκφυλισμό γιατί δεν πρέπει να επαναληφθεί στο μέλλον αν και δεν είμαστε αισιόδοξοι επί του προκειμένου. Μακάρι να μας διαψεύσουν τα γεγονότα για να μπει ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του και ο κάθε παράφρων στο δρόμο για το Δρομοκαίτειο 
egersis
 

2 σχόλια:

  1. Φίλε μου συμφωνώ με αυτά που λες,αλλά τις μπουρδολογίες περι Αντιχρίστου και το 666,δεν κατάλαβα γιατι το λες;
    Ποιος νομίζεις οτι επιβάλει όλο αυτό το κράτος του μεγάλου αδερφού;Το αντίχριστο σύστημα δεν το επιβάλλει,ωστε να συνιθίζουμε την κατάργηση της ελευθερίας όλων μας;Μήπως δεν έχει το τσιπ που θα έχει η ταυτότητα το 666,οπως το έχουν ηδη οι πιστωτικές κάρτες;Δεν είπε κανείς οτι είναι το χάραγμα,άλλα όλα αυτά κατα την γνώμη μου είναι προετοιμασίες.Σημεία των καιρών για τα επερχόμενα αν θες.Οπότε καλώς μας κρούουν κάποιοι τον κώδωνα.

    Eυχαριστώ για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν κάτσε να δείς την Ημερίδα που διοργάνωσε η Μητρόπολη Πειραιώς για την κάρτα του πολίτη και τις ηλεκτρονικές ταυτότητες, κατα δευτερον δές ποιός διοργάνωσε την διαμαρτυρία για την καρτα του πολίτη και ποιος αγωνίζεται εμπρακτα εδω και πολλά χρόνια στην Ελλάδα εναντίων των ηλ.ταυτοτήτων και της Νέας Ταξης Πραγμάτωνκαι κατα Τίτον και κυριότερον κάτσε διάβασε την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ και Την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, κάτσε δές τί λένε οι προφητείες, παρατήρησε τα σημεία των καιρών και μετά πές για μπουρδολογίες κτλ. Προφανώς φίλτατε φωταδιστή αντιχριστιανοταλιμπάν εχεις πέσει θύμα των εβραιομασώνων σατανοσιωνιστών και της νεοεποχιτικης νεοταξικής προπαγάνδας οπου και αναπαράγεις.... Παρ'όλα αυτα θα πρέπει να γνωρίζεις οτι Η Νεα Ταξη καπελώνει τον αγώνα με τους αναρχοφαιστες ακροδεξιούς και ακροαριστερούς.... Λυπάμαι που δεν το εχεις καταλάβει αυτό μέχρι τώρα... Ανεξάρτητα ιδεολογιας και θρησκευματος όλοι πρέπει να ειμαστε ενωμένοι εναντια στη ΝΤΠ και τα σχέδια της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου