Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 2013 ΜΑΡΑΘΩΝ

Η επιχείρηση 2013 Μαραθών, ολοκληρώθηκε εχθές (12/05) και αποτελεί πλέον ένα ιστορικό γεγονός.

Η ομαδα 5, ανακοίνωσε την λύση της με την ολοκλήρωση της προσπάθειας, όπως είχαμε δεσμευθεί από την αρχή.


Μέχρι τις 12 η ώρα, είχαν μαζευτεί στον τόπο συνάντησης περίπου 300 άτομα. Δυστυχώς ο καιρός δεν βοήθησε καθόλου, αφού ξέσπασε μπόρα με καταρρακτώδη βροχή, η οποία (παρά την εντυπωσιακή επιμονή των παρευρισκομένων) δεν μας επέτρεψε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Παρά τα παραπάνω, μεταξύ των παρευρισκομένων υπήρχε διάχυτη αισιοδοξία, διότι το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής, είναι ότι ήρθαν σε επαφή και γνωρίστηκαν μεταξύ τους, πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν το ίδιο πράγμα:  Οτι δεν υπάρχει δημοκρατία στη χώρα μας, και ότι το μοναδικό αντίδοτο σε όσα μας συμβαίνουν, είναι ο εκδημοκρατισμός του πολιτεύματος. Οι άνθρωποι αυτοί, συμφώνησαν όλοι, ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί.

Η 12η Μαίου, δεν σηματοδοτεί μόνο το τέλος της επιχείρησης 2013 Μαραθών, αλλά και την γέννηση μιας νέας προσπάθειας, μιας νέας απόπειρας για την επίτευξη του υψηλού στόχου.  Η νέα αυτή προσπάθεια, δεν θα ονομάζεται επιχείρηση 2013 Μαραθών, και τα μέλη της οργανωτικής ομάδας θα είναι άλλοι συναγωνιστές, και όχι η ομάδα 5, η οποία από σήμερα παύει να υπάρχει.

Τις λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής και οργάνωσης της νέας προσπάθειας, θα αποφασίσουν οι ίδιοι οι εθελοντές της επιχείρησης, με την νέα οργανωτική ομάδα.  Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σύντομα και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.  Η νέα αυτή προσπάθεια, θα είναι προφανώς καλύτερα οργανωμένη, με λιγότερα λάθη, και πολύ περισσότερους εθελοντές, αποφασισμένους να συνεχίσουν τον αγώνα, μέχρι να πετύχουμε τον τελικό στόχο, που είναι η αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα μας.

Αυτό το δελτίο τύπου, είναι η τελευταία ανακοίνωση της Ομάδας 5.

Ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς όλους τους συναγωνιστές που ήσασταν εκεί. 

Η ομάδα 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου